Tuesday, January 24, 2017

Pengalaman di Rumah Peranginan Persekutuan di Morib ~2nd day

Assalamualaikum..
Hari ni kita sambung cerita semalam ye..
Hari nie macam biasa, breakfast beli je kat kedai..abah je yang pergi men'tapaw', memandangkan kami masih tidur...hehehe..
So after breakfast, abah ajak kami pergi ke pantai..
X nakla cerita panjang2, tengok jela gambar2 kat bawah nie..
#setiap gambar membawa erti kepada saya..


Breakfast kami..Nasi Lemak..Sedap wehhh..


Taman Permainan pun ada k..


Pondok rehat..


Chess!!








Pintu nak ke pantai..




Jom jalan ke tengah..









Abah melayan anak2nye..belon!!!








Jauh betul nak ke tengah sana tu..








Jauhkan..Penat jugala nak sampai ke tengah nie..

Us!!




Bila dah kat pantai, macam2la jumpanya..




Jumpa plak dengan Belangkas..



Ibu N Abah..

Tengokla, berebut nak tangkap..Tangkap ape ntah tu..


Untuk Kenangan..Dari Abah.. Tapi bila anak tegur Abah salah eja nama anak..heheheh

Gigih lagi tuh nak tulis..


Chakkk!!





Belon Time!!!


Pic dari ibu..Comel je ketam nie..Actually ada video cam mana caranya anak ketam nie sembunyikan diri dalam tanah..so cute..

K..chowww dulu ye..




1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete